NEEM CONTACT OP
Geen aannemer noodzakelijk
Volledig bouwteam
Één aanspreekpunt
No Nonsense

Diensten van ons bouwbedrijf

Arnold Kling Bouw is uw bouwspecialist voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. We bouwen niet alleen, we voeren ook renovatie en onderhoudswerkzaamheden uit. Onze projecten bestaan onder andere uit renovaties, nieuwbouwwoningen en verbouwingen van garages, badkamers en keukens in Wijchen en omstreken. Met onze vakmensen streven we onophoudelijk naar het beste resultaat. Door te luisteren naar uw wensen en behoeften en die te verwerken in het product leveren wij kwaliteit op maat. Daarnaast komt onze kwaliteit ook naar voren in de service die wij u te bieden hebben. Ons bouwbedrijf in Wijchen staat altijd voor u klaar voor informatie en advies. Hieronder leest u meer over onze diensten.

Voor een nieuwbouw woning bent u bij Arnold Kling Bouw aan het juiste adres. Vanaf de eerste schets tot aan de oplevering denken wij met u mee en staan wij klaar met advies en onze expertise. U geeft aan wat uw wensen zijn, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Vervolgens geven wij een eerlijk advies en bekijken we samen wat realistisch en haalbaar is qua budget en planning. Zo bent u verzekerd van een zorgeloos bouwproces. Arnold Kling Bouw streeft onophoudelijk naar het beste resultaat!

Neem voor meer informatie gerust contact op. We staan voor u klaar als u vragen heeft of advies wenst. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-51093305 of een email sturen naar info@arnoldklingbouw.nl

Wilt u binnenkort verbouwen? Of het nu gaat om de badkamer, een verbouwing van de garage of het verbouwen van uw keuken, Arnold Kling Bouw kan elke verbouwklus klaren. Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector weten wij precies hoe wij op uw wensen kunnen inspelen, zonder uit het oog te verliezen wat haalbaar en realistisch is. Met onze specialisme in huis, bent u verzekerd van de realisatie van uw droomhuis.

Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Is uw huis aan een opknapbeurt toe of bezit u een pand dat moet voldoen aan de veiligheidseisen van tegenwoordig? Dan kan Arnold Kling Bouw u helpen. Bij al onze renovatiewerkzaamheden houden wij rekening met uw wensen, eisen en uw budget, maar uiteraard ook met de wet- en regelgeving betreft de veiligheid van vastgoed. Daarnaast gaan wij creatief en oplossingsgericht te werk, zodat de renovatiewerkzaamheden aan uw huis of pand gemakkelijk aan Arnold Kling Bouw kunt overlaten.

Heeft u een vraag over renovatiewerkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Ook voor bijzondere metsel- en tegelwerkzaamheden kunt u bij Arnold Kling Bouw terecht. Denk bijvoorbeeld aan diverse soorten bakstenen of patronen waarin u uw muren gemetseld wilt hebben, zoals een schuine strek of boerenvlechting. Door te kiezen voor een bepaald patroon kunnen wij zeer decoratieve muren realiseren. Wij informeren u graag over de verschillende manieren waarop Arnold Kling Bouw metsel- en tegelwerk voor u kan verrichten. Wij verzorgen tegelwerk voor onder andere badkamers, toiletruimtes, keukens en vloeren. De mogelijkheden zijn eindeloos, want ook hier kunt u naast het soort tegel ook zelf het patroon kiezen.

We helpen u graag bij de keuze voor uw ideale metsel- of tegelwerk.

Als u langdurig van uw woning wilt kunnen genieten is onderhoud van groot belang. Goed onderhoud voorkomt vroegtijdige veroudering van uw huis. Met name door het weer en stoffen in de lucht is onderhoud eens in de zoveel jaren nodig omdat onderdelen van uw woning beschadigd of vervallen kunnen raken. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van dakgoten, dakpannen, het opnieuw bekleden van een dak, vochtproblemen herstellen en het vervangen van garagedeuren. Wij houden altijd rekening met uw wensen en eisen, zodat u langdurig van een goed onderhouden en veilige woning kunt genieten.

Neem contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met u mee!

Arnold King Bouw levert tevens bijzonder metselwerk op. Door een variatie in stenen, formaten en metseltechnieken kan een gevel of muur van een bijzondere lijnwerking voorzien worden. Daarnaast is het mogelijk om met bijzonder metselwerk patronen naar wens te realiseren in uw muren. Ook voor het metselen van tuinmuren bent u bij Arnold Kling Bouw aan het goede adres. Van de fundering tot het opzetten van de tuinmuur zelf; wij denken graag met u mee. Wat uw wens in bijzonder metselwerk ook is, we bespreken graag de mogelijkheden en voorzien u van een passend advies.

Bel ons voor meer informatie.

×